Jeugdclub 12 tot 16

Ben jij een tiener in de leeftijd van 12 tot 16 jaar? Dan ben je van harte welkom in d’Ekkelkaamp bij jeugdclub Obadja. Obadja betekend “Dienaar van de Heer”. Wij komen in het winterseizoen van september tot maart samen op de zaterdagavonden van 19.00 tot 20.30 uur in d'Ekkelkaamp.

Aan het begin van de clubavonden lezen we uit de Bijbel. Hierover gaan we met elkaar in gesprek en proberen we te ontdekken wat wordt bedoeld en wat we er in de praktijk mee kunnen doen. Ook bespreken we actuele onderwerpen aan de hand van de Bijbel. Misschien heb je zelf wel onderwerpen waar je graag over wilt praten, dat kan allemaal op de club. We hopen op deze manier van elkaar te leren en van God te horen.

Daarnaast vinden wij het belangrijk om elkaar beter te leren kennen. Gezelligheid is bij ons een belangrijk onderdeel. Na de pauze, tijdens het tweede deel van de avond is er altijd een ontspannend programma zoals een spel. Soms hebben we ook een bijzondere avond zoals een speurtocht, bowlen, een spreker, film, etc. De bijzondere avonden zijn meestal iets later afgelopen.

Aan het einde van het seizoen sluiten we altijd af met een driedaags clubkamp tijdens de meivakantie.

Heb je eerste clubavonden van een seizoen gemist? Dat is niet erg, je kunt natuurlijk ook later aansluiten. We vinden het leuk als je een vriend of vriendin meeneemt, iedereen is welkom!

Webpagina Jeugdclub 12 tot 16