Voedselactie Wit- Rusland05.12.2016

Al  een aantal jaren vragen wij als vrijwilligers van de Stichting Rusland Kinderhulp uw medewerking aan deze actie. De voedselpakketten zijn bestemd voor gezinnen, uw vrienden, de allerarmsten en de mindervaliden in Wit Rusland. Voldoende voedsel is zelfs in Nederland voor veel gezinnen niet vanzelfsprekend, maar zoveel te meer in Wit Rusland. Bovendien geldt daar: geen werk, geen inkomen. Vaak krijgen ouders niet regelmatig salaris. Het levensonderhoud is er duur.

Helpt u mee en wilt u geld geven voor één of meer voedselpakketten of een gedeelte van een pakket? Wilt u een pakket naar het gezin sturen, waarmee u contact heeft, dan kan dat wanneer de jongere die bij u was nog geen 18 jaar is. Er mag maar één pakket aan dat gezin worden geschonken. Voor geadresseerde pakketten moet u naam, adres en telefoonnummer van de jongere en uw eigen gegevens aan ons doorgeven.

Kent u mensen in uw familie, op uw werk of in uw kennissenkring, waarvan u weet dat zij ook graag aan de actie willen meedoen, geef het door!
Voorgaande jaren hebben we veel geld voor voedselpakketten ontvangen. Wij mogen zeggen: gezegende acties! Met uw geld kunnen we mensen in Wit Rusland, zij zijn ook onze naasten, een beetje “warmte” geven.

Een voedselpakket kost  € 20. U kunt uw bijdrage storten op
(spaar-)rekening NL69RABO3632.423.385 t.n.v. Voedselpakketten
Wit Rusland (D. Bessembinders).
Tot uiterlijk 31 december 2016 kunt u uw geld overmaken.
Hartelijke groeten en bij voorbaat dank,

Gina Huitsing en Dineke Bessembinders
Gina: e-mail, T 0599 454530
Dineke: e-mail, T 0599 332239