Jeugdclub 16+11.10.2016

De zomer is nog volop aanwezig maar het winterwerk is weer begonnen.
De leiding van de 16+ club is al weer begonnen met de voorbereidingen voor het komende winterseizoen. De leidersplanning, de onderwerpen en de speciale avonden worden alweer ingevuld.

Dit seizoen heeft  er een bestuurlijke wijziging plaatsgevonden.  Geanne en Annerie hebben afscheid genomen van het bestuur, i.v.m. studie- en werkverplichtingen. Ze blijven gelukkig wel aan als lid. Tijdens de 1e vergadering is afscheid van beide dames genomen en zijn ze bedankt voor de bewezen diensten en hun inzet voor onze club.
Als opvolger hebben we Lizanne Trenning bereid gevonden hun taken over te nemen. Door wat verschuivingen in de taken kan Lizanne deze functie alleen vervullen. Wij wensen haar veel succes toe.
Tevens heeft Angela aangegeven tot haar spijt te moeten stoppen als leidster vanwege haar werkzaamheden. Wij als leiding vinden dit erg jammer, maar bedanken haar voor haar inspiratie en inzet in de afgelopen jaren. Als opvolger zijn we nog op zoek naar een nieuwe leider.

Als leden en bestuur gaan we er weer een mooi seizoen van proberen te maken. Toch is er enige zorg omtrent het aantal leden. Op dit moment is de aanwas niet zo groot en wij roepen een ieder vanaf 16 jaar dan ook op om onze club te komen  “versterken”.

Het bestuur bestaat nu uit de volgende personen:
Lizanne Trenning    Secretaris/ notulist             
Wim Orsel    Penningmeester/Leider
Gerard Schaap    Leider
René Jonker    Leider 
 
Vanaf 30 september is iedereen van 16 jaar en ouder weer hartelijk welkom op onze clubavonden op de vrijdagavond van 20.00 tot 22.00 uur.
Een speciale oproep voor de jongeren, die de 12-16 club afgelopen seizoen hebben verlaten, om ons op de vrijdagavond te komen vergezellen. Als je wilt weten hoe de avonden er uit zien, neem dan gerust contact op met één van de jongeren of de leiding. Naast het samen nadenken over de bijbel en het geloof met al zijn uitdagingen en mooie kanten, is er ook tijd voor het sociale aspect van de jongeren onder elkaar. Dus maak elkaar enthousiast en kom naar de 16+. Wij hopen ook komend seizoen weer vele goede avonden te mogen hebben.
 
Namens de 16+ jongeren,
René Jonker.