Startweekend winterwerk06.09.2016

Het startweekend komt weer dichterbij en net als andere jaren hebben we weer een leuk programma in elkaar gezet.

Op vrijdagavond is er voor de leden van de drie kerken in ons dorp een volleybaltoernooi in de Bast. Informatie over tijden en aanmelden wordt nog bekend gemaakt via de nieuwsbrief in de kerk en de website. Dezelfde avond staan buiten de sporthal diverse oud hollandse spellen klaar, waaraan iedereen deel kan nemen. Hiervoor is opgave niet nodig. Uiteraard is iedereen die niet kan deelnemen aan de activiteiten wel van harte welkom om te komen kijken!

Op zaterdagmiddag is er voor de kinderen een knapzaktocht, welke start om 14.00 uur vanaf d'Ekkelkaamp. Ook de fietstocht zal tussen 14.00 uur en 15.30 uur van start gaan vanaf d'Ekkelkaamp.

Op zondagmorgen bent u vanaf 11.00 uur welkom voor koffie en willen we graag trakteren op een stukje taart. Daar hebben we echter wel hulp bij nodig! We willen dan ook vragen of u een taart wilt bakken. Hiervoor kunt u zich opgeven bij Janitha Wolfs en dat graag voor donderdag 15 september. Graag de taart gesneden aanleveren en vergeet niet uw naam op het bakblik te schrijven.
Na het koffiedrinken zal er een broodmaaltijd klaarstaan voor alle gemeenteleden (± 12.30 uur). U kunt zich hiervoor opgeven via onderstaand strookje, dat u even kunt kopiëren en uitprinten. Iedereen is van harte welkom om op ieder tijdstip aan te schuiven, onafhankelijk van of u die ochtend/middag naar de kerk gaat.
Om te blijven tot aan de middagdienst hebben wij een leuk programma voor jong & oud in elkaar gezet. De middagdienst is de startdienst. Er is ’s middags ook kinderoppas.

Namens de startweekendcommissie (Ingrid, Jon, Marieke, Henny, Janitha en Fianne) nodigen wij u/jou van harte uit om deel te nemen aan alle of één van deze activiteiten om er zo samen een geslaagd weekend van te maken!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Hierbij geven wij/ik .................................................................. ons/mij op om bij de broodmaaltijd op zondag aanwezig te zijn.
Aantal volwassenen: ……
Aantal kinderen:        ……
Uiterste inleverdatum is 10 september,
inleveren kan bij de zij-ingang van de kerk, of bij
Jon Meinders, Olinglaan 4.

Aan de activiteiten en de broodmaaltijd zijn geen kosten verbonden, alleen het drinken en eten tijdens volleybal/oud hollandse spellen zijn voor eigen rekening.