Volleybaltoernooi07.06.2016

Goede tradities moeten in ere worden gehouden!

Evenals voorgaande jaren wordt er ook dit jaar voor de gehele gemeente weer een volleybalwedstrijd georganiseerd. Dit evenement zal zaterdagmiddag 9 juli plaatsvinden.

De teams moeten uit minimaal zes personen bestaan en er moet sportief met elkaar om worden gegaan. Dit zijn de enige voorwaarden voor deelname. Er zijn dus geen redenen om niet mee te doen en kans te maken op de wisselbeker.

Wij hopen dat iedereen weer mee zal doen, zodat we als gemeente weer een sportieve, maar vooral gezellige middag samen mogen beleven.

Ook de niet-sporters worden natuurlijk van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen! De locatie voor deze sportieve bijeenkomst is nabij d’Ekkelkaamp en de aanvangstijd is 17:00 uur.

Opgave s.v.p. voor 1 juli via e-mail (of telefonisch T (0599)333344 met vermelding van de teamcaptain en de teamleden. Natuurlijk zorgen we er weer voor dat er ook de mogelijkheid is tot het nuttigen van een ‘hapje en drankje’.  De opbrengst van de versnaperingen zullen worden geschonken aan een nog nader te bepalen project. 

Team Rechts-boven

Opgave via e-mail