Zondagsschool "De Goede Herder"02.04.2024

En dan is het alweer april, het voorjaar dient zich aan, en is het zondagsschoolseizoen bijna ten einde. Wij kijken als leiding terug op een fijn seizoen. Ook dit seizoen hebben we met elkaar ons best gedaan om de kinderen op een eenvoudige wijze tot Jezus te leiden, door middel van een bijbelverhaal en aansluitend een bijpassende verwerking.

In de maand maart zijn we samen met Petrus op weg naar Pasen gegaan. Petrus wilde niets liever dan Jezus volgen. Maar juist wanneer de tijd van Jezus’ sterven dichterbij komt, vindt hij het moeilijk om ook met Jezus mee te gaan wanneer Hij moet lijden. Toch leert Petrus, met vallen en opstaan, Jezus’ volgeling te zijn.

In de maand april hopen we nog twee zondagen met de kinderen samen te komen. Op zondag 7 april gaan we met alle groepen samen het zondagsschoolseizoen afsluiten. Op zondag 14 april zal er geen zondagsschool zijn in verband met de afsluiting van het winterwerk.

Op zondag 21 april hopen we het seizoen gezamenlijk af te sluiten in de grote zaal van d’ Ekkelkaamp. We nemen deze ochtend afscheid van een viertal kinderen: Anna Wubs, Anniek Huiting, Stijn Schaap en Joas Volders. Hoe fijn zou het zijn als we dit samen met alle ouders, opa’s en oma’s en overige belangstellende gemeenteleden zouden kunnen doen. Een ieder is dan ook van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Daarnaast nemen we deze ochtend ook afscheid van Arnold Wubs als leiding. Hij heeft vele jaren met enthousiasme zondagsschool mogen geven aan groep C. Wij willen Arnold vanaf deze plaats dan ook nogmaals hartelijk bedanken voor zijn betrokkenheid en inzet van de afgelopen jaren. Zoals reeds vermeld in het vorige kerkblad gaat Anton Wesseling zijn plaats overnemen. Anton heeft in de afgelopen weken in de verschillende groepen meegekeken tijdens het zondagsschooluur en is enthousiast.

Voor de groepen C en D hebben we op donderdagavond 18 april nog een gezellige avond gepland. We gaan deze avond samen bowlen.

We hopen alle kinderen in september weer op de zondagsschool te zien.

Vriendelijke groet namens de leiding,
Gerwin de Wijk, Marieke Wolfs, Arnold Wubs, Zwaantje Brugge, Marijke Venema, Marchien Wilzing, Lizanne Trenning en Dineke Clazing