Zondagsschool De Goede Herder06.03.2024

Het zondagsschoolseizoen is alweer een heel eind onderweg. In de afgelopen maand hebben we met de kinderen twee zondagen stil gestaan bij het verhaal van Ruth en hoe de Heere voor haar en Naomi zorgde, ook al was het heel verdrietig wat er in hun levens was gebeurd. Door Boaz in hun leven te brengen zorgde de Heere voor een nieuwe start voor Ruth en Naomi. Wat wonderlijk dat God ook zo voor ons wil zorgen!

Inmiddels is de lijdenstijd begonnen en leven we toe naar Pasen. Dat betekent dat we op de zondagsschool ook zijn begonnen met de verhalen in de aanloop naar Pasen. Dit jaar doen we dat met het thema ‘Met vallen en opstaan – met Petrus op weg naar Pasen’. De kinderen horen hoe de Heere Jezus Petrus ‘de rots’ noemt, hoe de Heere Petrus’ voeten wast, hoe Petrus eerst zegt de Heere Jezus nooit in de steek te laten en vervolgens toch zegt: ik ken Hem niet, om uiteindelijk uit te komen bij Petrus die ziet dat het graf leeg is.

Op zondag 24 maart (belijdenisdienst) en zondag 31 maart (Eerste Paasdag) is er geen zondagsschool.

Als laatste een nieuwtje over het volgende seizoen. Arnold Wubs heeft besloten om na dit seizoen te stoppen als zondagsschoolleider. We hebben Anton Wesseling bereid gevonden om zijn plekje in te nemen. Bij deze bedanken we Arnold voor zijn inzet in de afgelopen jaren en heten we Anton hartelijk welkom in  de leiding!

Vriendelijke groeten van de leiding van de zondagsschool:
Marieke Wolfs, Gerwin de Wijk, Zwaantje Brugge, Arnold Wubs, Marchien Wilzing, Marijke Venema, Dineke Clazing en Lizanne Trenning