Jeugdclub 16+17.01.2024

Met dankbaarheid blikken we terug op de afgelopen maanden waarin we als jeugdclub gezellige en leerzame momenten hebben beleefd.
 
Op 1 december mochten we het Sinterklaasfeest vieren. Een gezellige avond vol verrassingen en cadeautjes voor iedereen. Vervolgens hebben we op 15 december samen met de club het kerstfeest mogen vieren. We hebben op deze speciale avond samen genoten van een heerlijk etentje. Iedereen bracht een (zelfgemaakt) gerecht mee, wat zorgde voor een sfeervol en culinair samenzijn.
 
Wegens de feestdagen hebben we in december slechts één reguliere clubavond gehad, dit was een waardevolle bijeenkomst waarin we ons verdiepten in het thema: "Hoop", in het licht van advent.
Vol verwachting uitkijken naar onze Redder en Verlosser!!"
 
Ook hebben wij samen de InSight Worship Kerst Special in Pagedal op 16 december bezocht, waar we samen het kerstfeest mochten vieren.

We zijn enthousiast om samen het nieuwe jaar in te luiden en te groeien in het geloof. De clubavonden zullen in januari zoals gepland doorgaan.
 
Laten we met verwachting en dankbaarheid het nieuwe jaar tegemoet gaan, wetende dat God ons blijft leiden in onze clubavonden en in ons persoonlijk leven.

Namens de Jeugdclub 16+