Zondagsschool "De Goede Herder"06.12.2023

De weken vliegen voorbij en inmiddels leven we in de tijd van advent en kerst: een nieuw begin!
We hebben de verhalen en verwerkingen over Saulus/Paulus afgerond en gaan verder met de verhalen over de (aankondiging van de) geboorte van Jezus vanuit het Lukas evangelie.

Ook zullen we de komende weken, samen met de kinderen gaan oefenen voor ons kerstfeest op maandag 25 december om 14.00 uur in
d’ Ekkelkaamp.  We hopen dat er veel familieleden, vrienden en gemeenteleden komen om samen met ons het kerstfeest te vieren. Komt allen tezamen!

In de afgelopen maand kwamen ouders, kinderen en leiding van de zondagsschool bij gemeenteleden langs de deuren voor een bijdrage om ons kerstfeest te kunnen vieren. Wij willen u allen hartelijk bedanken voor uw gift. Heeft u ons gemist dan kunt u alsnog een bijdragen overmaken op NL44 RABO 0349 0041 96, t.n.v. Diaconie Hervormde Gemeente o.v.v. Zondagsschool De Goede Herder.

Nog een kleine reminder; zondag 10 december zal er geen zondagsschool zijn i.v.m. de viering van het Heilig Avondmaal.

In het nieuwe jaar hopen we de kinderen op zondag 7 januari van 11.00 – 12.00 uur weer te begroeten in d’ Ekkelkaamp. Alle kinderen vanaf 4 jaar zijn van harte welkom.

Wij wensen u allen gezegende kerstdagen en een gezond 2024.

Leiding van de zondagsschool,
Marieke Wolfs, Gerwin de Wijk, Zwaantje Brugge, Arnold Wubs, Marchien Wilzing, Marijke Venema, Lizanne Trenning en Dineke Clazing