Zondagsschool "De Goede Herder"03.10.2023

Inmiddels zijn de eerste zondagsschoolochtenden achter de rug. We kijken terug op een mooie start van het seizoen, waar we zowel bekende als ook veel nieuwe gezichten mochten begroeten. Wat zijn we blij en dankbaar met deze grote opkomst. 
We hopen dit seizoen samen met elkaar veel over de goede Herder te mogen leren. We zijn dit seizoen gestart met verhalen over Paulus en ook de komende weken zal dit thema centraal staan. Van het in Jezus gaan geloven, het rondreizen om over Jezus te vertellen, in een storm op zee terecht komen en het schrijven van een brief aan de christenen in Rome.

Deze maand zullen we, hopelijk ondersteunt door ouders en overige gemeenteleden, weer langs de deuren  komen om een bijdrage voor het kerstfeest te vragen. Zou u ons ook dit jaar financieel willen steunen om op maandagmiddag 25 december samen met de kinderen het kerstfeest te vieren?

Tijdens de herfstvakantie gaan de zondagsschoolochtenden door en hopen we de kinderen te zien.

Mochten er meer kinderen in de basisschoolleeftijd nieuwsgierig geworden zijn naar de zondagsschool, iedereen is welkom om een ochtend bij ons aan te sluiten van 11.00 – 12.00 uur in d’ Ekkelkaamp.

Vriendelijke groet van de leiding van de zondagsschool:
Marieke, Gerwin, Arnold, Zwaantje, Marijke, Marchien, Lizanne en Dineke