Jeugdclub 16+31.03.2023

Gij zijt de Leidsman mijner jeugd


Middels dit schrijven willen wij u en jou informeren over de afgelopen en aankomende periode.
Achteruit kijkend op een tot nu toe rijk gezegend seizoen. Met een gemiddelde groepsgrote van 20-25 personen, is het al vaker voorgekomen dat we extra stoelen nodig hebben!!! Voor elkaar, als jeugd onderling, maar ook voor ons als leiding is dit een dankbaar feit. Buiten onze vaste avonden in d’ Ekkelkaamp hebben we een aantal externe verbindende activiteiten gehad. Hoogtepunt om over na te praten daaruit, is het waardevolle kampweekend!!
Samengevat “CODE ORANJE - STORM - GELOOF -  VERTROUWEN - JEZUS BIEDT REDDENDE UITKOMST”.

Afgelopen week hadden wij een afvaardiging van de ouderling-kerkrentmeesters op bezoek. In deze avond werd uitgelegd wat hun taak is binnen de schaapskudde. De belangrijkste taak is “INSTANDHOUDING EREDIENST”, daaraan bijdragende taken zijn om de financiën en goederen te beheren, om daarmee het leven en werken van de gemeente te ondersteunen. Investeren in de gemeente, onderhoud aan de gebouwen en overige vaste lasten die aan “het gemeente zijn” bijdragen, in het heden en naar de toekomst gericht.    

Het club seizoen nadert het einde van een mooie periode.
Een groeizame tijd, praten in en over het geloof, ontdekken wie ONZE VADER voor ons is en wil zijn en tijd voor spelletjes en gezellig samenzijn!!!
Medio juni, gaan wij nog een spetterende afsluiting organiseren van dit fantastische 16+club seizoen.

Via deze weg willen wij u als lezer, ook bedanken voor uw bijdrage bestemd voor de 16+club van uw gemeente.
Mochten wij u per ongeluk overgeslagen hebben, dan kunt u uw gift alsnog overmaken op het IBAN-nummer van de Diaconie, t.n.v. 16+club.