Zondagsschool01.12.2022

Op 13 november zijn we begonnen met het adventsproject ‘Ik kan niet wachten’. De tijd van advent is een tijd van wachten. Het woord ‘advent’ betekent ‘komst’: we wachten op de komst van Jezus. We zien uit naar Zijn geboorte en Zijn komst als mens op aarde. Dat vieren we met Kerst. Van oudsher wachten we er in deze tijd ook op dat Hij terugkomt uit de hemel. Dit wachten zien we overal in de Bijbel terug. De mensen in de Bijbel wachten op de vervulling van Gods belofte, de belofte van Zijn goede toekomst. Dit krijgt vorm in het wachten op de Messias en Verlosser.

In het kerstverhaal wordt over Jezus verteld als de vervulling van deze belofte. Hij verbindt God en mensen en laat ons al iets van Gods nieuwe wereld zien. In de hal van d’Ekkelkaamp staat een adventstafel met vier kaarsen en een poster, waarop we iedere week een sticker plakken passend bij het Bijbelverhaal.

Afgelopen maand kwamen we bij u langs voor een bijdrage voor het kerstfeest. Nogmaals hartelijk bedankt voor de gift. Heeft u ons gemist dan kunt u nog een bijdrage overmaken op NL44 RABO 0349 0041 96, t.n.v. Diaconie Hervormde Gemeente o.v.v. Zondagsschool De Goede Herder.

Het kerstfeest wordt dit jaar gevierd op tweede kerstdag 26 december om 14:00 uur in d’Ekkelkaamp. Iedereen is van harte welkom om dit feest met ons te vieren. De kinderen, die na de zomervakantie naar groep B zijn gegaan, krijgen dit jaar op het kerstfeest van de kerkenraad een bijbel met psalmboek.

 

Programma:

We beginnen volgend jaar op zondag 8 januari. Alle kinderen vanaf 4 jaar zijn van harte welkom van 11:00 – 12:00 uur in d’Ekkelkaamp.

Leiding van de zondagsschool: Marieke Wolfs, Zwaantje Brugge, Frank Boels, Arnold Wubs, Marijke Venema, Marchien Wilzing, Dineke Clazing en Roelianne Wilzing