Startweekend01.07.2022

Op D.V. vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 september vindt het startweekend plaats. In dit weekend zijn verschillende leuke activiteiten georganiseerd. Het thema van het startweekend is: ‘’Enthousiasme gezocht’’.

Vrijdag 9 september
Jachtseizoen
Het startweekend wordt gezamenlijk geopend met de drie kerken in het dorp. Op de vrijdagavond staat Jachtseizoen op het programma. De avond begint om 19.00 uur bij d’ Ekkelkaamp. Om 20.45 uur is het spel afgelopen en kan een broodje hamburger gekocht worden. Na het spel kan bij het kampvuur nagekletst worden.

Zaterdag 10 september
75+ lunch
Op de zaterdagmiddag staat voor de 75+’ers van de gemeente een lunch klaar in d’ Ekkelkaamp. Hierbij worden diverse belegde broodjes, soep, fruit en zoete lekkernijen geserveerd. De lunch zal om 11.00 uur van start gaan met een kopje koffie of thee en vanaf 11.30 kan aangeschoven worden voor de broodjes. De lunch zal rond 13.30 uur worden afgesloten. Kosten voor de lunch zijn € 5,-. Dit bedrag kan betaald worden bij aanvang van de lunch.

In de maand augustus worden opgavebriefjes bij de 75+’ers in de bus gedaan. Deze kunnen ingevuld ingeleverd worden in de doos bij de uitgang van de kerk of op Havenstraat 16. Wanneer het niet mogelijk is het briefje in te leveren, mag er gebeld worden naar Allyta Heun:  M 06 29 01 73 46. Voor eventuele andere vragen kan ook naar dit nummer gebeld worden. Wanneer u geen briefje ontvangt en wel graag erbij wilt zijn kunt u zich alsnog via het bovenstaande telefoonnummer opgeven. Opgave is verplicht!

Spelletjesmiddag
Zaterdagmiddag staan vanaf 14.00 uur voor de kinderen van de zondagsschool verschillende spelletjes en activiteiten klaar bij d’ Ekkelkaamp. De kinderen kunnen springen op het springkussen, knutselen, kleuren en spelletjes spelen.

Fietstocht
Ook dit jaar staat de fietstocht weer op het programma. Deze start om 13.00 uur vanaf d’ Ekkelkaamp. Hier kan gekozen worden voor een korte of langere route. Onderweg zullen verschillende tussenstops voor drinken en een versnapering zijn.

BBQ
De BBQ zal van start gaan om 17.00 uur. De kosten voor volwassenen zijn €12,50 en voor kinderen t/m 12 jaar €7,50. Bij de prijs zitten twee consumptiemunten in. Voor opgave kan gemaild worden naar Annet Haneman: , of geappt/gebeld worden naar: M 06 10 48 28 12. Graag eventuele dieetwensen of allergieën hierbij vermelden. Opgave is verplicht!

Zondag 11 september
Ochtenddienst
De ochtenddienst zal muzikaal ondersteund worden door Genesis. Aansluitend aan de dienst staat koffie/thee of fris met gebak klaar.

Taartbakwedstrijd
Wie bakt de mooiste en lekkerste taart? Voorafgaand aan de ochtenddienst kan een taart ingeleverd worden. Van alle ingeleverde taarten worden de drie mooiste (en lekkerste) uitgekozen.


-----------------------------------------------------------------------------------------------
Opgave 75+ lunch
Naam:……………………………………………………………………………………………………
Adres:……………………………………………………………………………………………………
Telefoonnummer:……………………………………………………………………………………
Aantal personen:…………………….…………………………...
Eventuele dieetwensen of allergieën:………………………………………………………..
.……………………….………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..…………………
Briefje inleveren in de doos bij de uitgang van de kerk of op Havenstraat 16.