Catechese06.09.2021

Alle jongeren van 12 t/m 23 jaar hebben inmiddels een persoonlijke uitnodiging van ds. van den Berg ontvangen voor het deelnemen aan de catechisaties.
 
Jongeren van 12 t/m 15 jaar worden uitgenodigd op donderdagavond 9 september voor een “open avond”, waarop er kennis kan worden gemaakt met ds. van den Berg en de groepsindeling besproken zal worden. Deze eerste avond is, omdat d’ Ekkelkaamp dan bezet is, eenmalig in de kerk.
Jongeren vanaf 16 jaar zijn van harte welkom op vrijdagavond 10 september om 19.00 uur in de grote zaal van d’ Ekkelkaamp, ook deze eerste avond staat in het teken van kennismaking.

De eerste (kennismakings) avond voor de jongvolwassenen catechese en belijdeniscatechese is op vrijdagavond 17 september in d’ Ekkelkaamp, om 20.15 uur. Op deze avond wil ds. van den Berg graag kennismaken en bespreken in welke vorm de catechese verder gestalte kan worden gegeven.

Mocht u/jij, mogelijk als oudere, overwegen om belijdeniscatechese te gaan volgen, maar twijfelt u/jij nog of hebt u/jij andere vragen?  Ga dan gerust met ds. van den Berg in gesprek. U/jij kunt hem bellen onder nummer: T (0599)331212 of mailen.