Zondagsschool "De Goede Herder"08.07.2021

Op zondag 30 mei hebben we afscheid genomen van de oudste kinderen van de zondagsschool: Sanne Meesters, Heidi Migchels, Gideon Volders en Evan Wesseling. Dit kon op een hele ongedwongen manier plaatsvinden op het terras van d' Ekkelkaamp. De kinderen bij de picknicktafel en de ouders zittend of staand bij een statafel.

Trijnie opende de ochtend met gebed en van haar hebben we ook deze ochtend afscheid genomen. Hartelijk bedankt Trijnie voor  jouw inzet de afgelopen twaalf jaar.
Zwaantje las een stukje voor uit een dagboek en Marieke bedankte de kinderen voor hun inbreng tijdens het zondagsschoouur en overhandigde hen een dagboekje.
Van jeugdouderling Anton Wesseling kreeg ieder kind een bijbel met plsamboek.
Tussendoor luisterden we naar muziek.

Aan het eind werden we nog verrast door de kinderen met een mooi lichtje waarop de tekst stond: 'Laat je lichtje schijnen bij alles wat je doet'. Samen hebben we een bijzonder seizoen op een mooie kanier kunnen afsluiten.

Na de zomervakantie hopen we dat we weer gewoon bij elkaar kunnen komen van 11.00 - 12.00 uur in d' Ekkelkaamp. Alle kinderen vanaf 4 jaar zijn van harte welkom. Neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee.
Binnenkort zullen we de nieuwe kalendertjes bezorgen en wensen we iedereen een hele fijne zomervakantie.
T.z.t. krijgen jullie een uitnodiging met de datum waarop de zondagsschool begint.

Vriendelijke groeten van Marieke Wolfs, Zwaantje Brugge, Frank Boels, Arnold Wubs, Marchien Wilzing, Marijke Venema, Dineke Clazing en Roelianne Wilzing