Voedselpakketten actie 201506.11.2015

Al een aantal jaren vragen wij, als vrijwilligers van de Stichting Rusland Kinderhulp, uw aandacht voor deze actie. Het is bedoeld voor uw vrienden, allerarmsten en mindervaliden in Wit Rusland. Het is in Nederland crisis, maar zoveel te meer in Wit Rusland. Ook geldt hier: geen werk, geen geld. De laatste tijd krijgen ouders geen salaris meer. Het eten is duur en wordt elke maand duurder. Voorzieningen zijn er niet en het land zit nog steeds onder dictatuur. Een nieuwe wet in Belarus en wel heel opmerkelijk: heb je geen werk dan moet je de regering een boete betalen.

Nu staat de winter weer voor de deur! Helpt u mee en wilt u een pakket voor uw rekening nemen of een gedeelte daarvan? Natuurlijk mag u meerdere pakketten voor uw rekening nemen. Wilt u een pakket sturen naar het gezin, waarmee u contact heeft, dan kan dat alleen wanneer het kind, dat bij u was nog geen 18 jaar is (strenge wetgeving in W.R.) Ook mag er maar 1 pakket aan dat gezin worden geschonken. Voor de geadresseerde pakketten is nodig, dat u naam/adres/telef.nr en uw eigen gegevens aan ons doorgeeft.

Kent u mensen in uw fam./werk of kennissenkring, waarvan u weet dat zij ook graag iets willen doen voor Belarus, geef het door.
Voorgaande jaren mochten we veel pakketten in ontvangst nemen. Een gezegende actie!
Wacht u niet met uw bestelling; we kunnen de mensen in Wit Rusland door onze hulp aan de naaste, een beetje warmte geven.

Uw bestelling wordt genoteerd, zodra de betaling binnen is. Het aantal pakketten x € 20,00 kunt u overmaken op (spaar-)rekening:
NL69RABO3632.423.385 t.n.v. voedselpakketten WIT RUSLAND (d.bessembinders).

Het handigste is een e-mail te sturen met het aantal , dat u wilt schenken.
Tot uiterlijk 30 dec 2015 kunt u uw bestelling doorgeven!
Indien u geen email hebt , kunt u het telefonisch doorgeven.

Gina Huitsing
E-mail
T (0599) 454530   

Dineke Bessembinders
E-mail
T (0599) 332239

Mogen we op u allen rekenen?