Jeugdclub 16+10.10.2019

Het is nog volop zomer. Het winterwerk lijkt nog ver weg maar het is al bijna weer zover. Na de wintersluiting van afgelopen seizoen lijkt het nog een hele tijd te duren voordat het komend winterwerk weer van start zal gaan, maar zoals met alles, vliegt de tijd.
De leiding van de 16+ club is al weer begonnen met de voorbereidingen van komend winterseizoen. De leidingplanning, de onderwerpen en de speciale avonden waaronder onze bowlingavond, sinterklaas en meer worden alweer ingevuld.
Dit seizoen zijn er bestuurlijk geen wijzigingen en gaan we met hetzelfde team er weer een goed en mooi seizoen van proberen te maken.

Het bestuur bestaat uit de volgende personen:
Riët Wubs    Secretaris            
Henrik Trenning    Penningmeester
Annelyn Wubs    Leider
Gerard Schaap    Leider
René Jonker    Leider        

Vanaf 4 oktober is iedereen van 16 jaar en ouder weer hartelijk welkom op onze clubavonden op de vrijdagavond van 20.00 tot ongeveer 22.00 uur.
Een speciale oproep voor de jongeren die de 12-16 club afgelopen seizoen hebben verlaten, om ons op de vrijdag avond te komen vergezellen. Als je wilt weten hoe de avonden er uit zien neem dan gerust contact op met één van de jongeren of de leiding.

Wij hopen ook komend seizoen weer vele goede avonden te mogen hebben.
 
Namens de 16+ jongeren,  René Jonker