Zendingscommissie07.10.2019

De Kerken Onstwedde – Alteveer nodigen u uit voor de Zendingsavond.
Wanneer: 16 oktober 2019 om 20:00 uur
Waar: d’ Ekkelkaamp te Onstwedde
Thema: Het Leger des Heils
Spreker: Marike Noorlander

Bestellen GZB-dagboek " Een handvol koren" 2020. Een dagelijks moment van bezinning, in het gezin of individueel.
Wilt u een dagboek bij het lezen van de Bijbel of om in het gezin te gebruiken? Bestel dan nu het dagboek " Een handvol koren" van de GZB.
Dit dagboek biedt voor elke dag twee overdenkingen; één voor jongeren of om samen met het gezin samen te lezen en één voor persoonlijke bezinning. Het dagboek biedt ook extra's zoals kinderpuzzels, wereldrecepten en verhalen uit de landen waar de GZB werkt. Aan het dagboek is meegewerkt door predikanten, zendingswerkers van de GZB en mensen die bij jongerenwerk betrokken zijn.

De aanschaf van het dagboek draagt ook bij aan het zendingswerk.
De verkoopprijs van het dagboek is € 12,50 en daarvan gaat € 8,00 naar een project.

"Een handvol koren" voor 2020 is te bestellen bij de zendingscommissie, Marijke Venema, via de e-mail of  06-22939575. Graag voor 20 oktober 2019 reageren indien u ook een dagboek wilt ontvangen.
Zij die elk jaar een boekje ontvangen krijgen dat dit jaar ook weer thuis bezorgd. Indien u geen boekje meer wilt ontvangen kunt u dit tot 20 oktober 2019 doorgeven. Mocht u geen dagboekje meer willen ontvangen maar heeft u zich niet afgemeld, dan dient u het dagboekje af te nemen.
De prijs van het gzb-dagboek voor 2020 is omhoog gegaan: maar € 12,50 voor een dagboek dat iedere dag twee overdenkingen biedt, is nog steeds niet duur! En u koopt niet alleen een goed dagboekje, maar steunt ook nog eens het zendingswerk. De reden van de iets hogere prijs is de stijgende papierprijzen in de afgelopen jaren en de verhoging van de btw.

Alvast bedankt!