Jeugdclub 16+01.04.2019

Als u dit leest hebben we de laatste clubavond van dit seizoen alweer achter ons gelaten. We hebben met elkaar vele gezellige clubavonden doorgemaakt waarbij we serieuze onderwerpen hebben besproken en interessante discussies hebben gevoerd in een ontspannen sfeer. Er is ook veel gelachen tijdens het uitvoeren van diverse, voor mij onbekende, spellen die tijdens het vrije onderwerp voorbij zijn gekomen.
Daarnaast zijn we een avond wezen bowlen, hebben sinterklaas en kerst gezamenlijk gevierd en hebben bezoek gehad van de kerkenraad.
Kort samengevat: “het was weer een leuk seizoen!”

Deze maand hopen we het clubseizoen gezamenlijk af te sluiten met een gezellig avond. Tijdens een van de laatste clubavonden zijn een viertal leden, die dit jaar afscheid nemen van de 12-16 jeugdclub, op bezoek geweest. Het was een gezellige avond en we hopen dan ook dat ze een goede indruk hebben gekregen wat een clubavond bij de 16+ inhoudt.
Hopelijk mogen we ze het volgend seizoen verwelkomen bij de start van het nieuwe clubseizoen.

In de afgelopen periode zijn de clubleden bij u aan de deur geweest met de begunstigersboekjes. Namens de jeugdclub wil ik u hierbij hartelijk danken voor uw gave. Uw bijdrage maakt de clubavonden mede mogelijk.

Dit was voor dit seizoen de laatste bijdrage van de 16+. Als leiding zijn we dankbaar dat elke clubavond doorgang heeft mogen vinden. Dit was de afgelopen seizoenen niet altijd zo. We hopen volgend seizoen de leden weer te mogen  begroeten tijdens de start van het nieuwe seizoen!

Namens de leiding, met vriendelijke groet,
Gerard Schaap