Jeugdclub 16+16.01.2019

De eerste helft van het clubseizoen zit er inmiddels op. We hebben weer een aantal gewone clubavonden gehad, waar we het onder andere gehad hebben over het thema ‘duurzaamheid’. Zijn wij eigenlijk wel duurzaam? En hoe kunnen wij goede rentmeesters zijn voor de schepping? Ook hebben we het gehad over ‘tradities’. Welke tradities hebben wij als kerk? Waarom zijn deze tradities belangrijk?

Naast de gewone clubavonden, waren er de afgelopen periode ook een aantal bijzondere clubavonden. Zo hebben we op 30 november Sinterklaas gevierd. We hebben samen een Sinterklaasspel gespeeld waarbij de cadeaus steeds herverdeeld werden onder de leden. Uiteindelijk is er gelukkig niemand met lege handen naar huis gegaan. Ook werden we deze avond verrast met een bezoek van Sinterklaas en Zwarte Piet, die na het Sinterklaasfeest nog door het dorp zijn getrokken op weg naar René, omdat hij er deze avond helaas niet bij kon zijn.

Op 21 december hebben we samen Kerstfeest gevierd. We hebben een gezegende avond gehad, waarbij we mochten lezen uit de evangeliën die vertellen over het Wonder van Kerst. Uiteraard mochten ook de kerstliederen niet ontbreken dit jaar. Verder werden er gedichten voorgedragen door de leden en hebben we een quiz gespeeld om onze kennis over het Kerstevangelie te testen.

Op 11 januari hopen we onze leden weer te verwelkomen op de eerste clubavond van 2019.

Rest mij nog om u, namens de jeugdclub 16+, een gezegend 2019 toe te wensen!

Namens het bestuur,
Henrik Trenning