Jeugdclub 12 - 1615.01.2019

Het eerste deel van het seizoen zit er al weer op. Op vrijdagavond 2 november was de gezamenlijke activiteit van de jeugdclubs in ons dorp. In de Christelijk Gereformeerde Kerk waren ongeveer 50 jongeren aanwezig, die in  groepen een route door het dorp aflegden en onderweg op twaalf adressen een vraag moesten beantwoorden. Bij een goed antwoord kon een letter worden verdiend. Bij terugkomst moesten de letters op de juiste plek worden gezet en zo kon bijna elke groep het woord ’Samenwerking’ vinden.
Het was een geslaagde avond.

Geertrudy Kruiter is inmiddels toegetreden tot de leiding en zal vooral bij de middengroep, die wat aantal leden betreft de grootste groep is, worden ingezet.

Zaterdag 1 december kwamen Sinterklaas en zijn twee knechten bij ons bezoek. De goedheilig man had ook deze avond voor iedereen iets lekkers meegenomen.

Zaterdag 15 december stond de jeugdclub op de Winterfair. De kinderen konden blikgooien, er werden kniepertjes verkocht en men kon meedoen met ‘Schijt je rijk’. Ook werden zelfgemaakte kerstspullen verkocht. Deze avond heeft een mooi bedrag opgeleverd. Ruben Moed, Ruben Maarsingh, Stefan Meesters, Anke Wolfs, Bram Migchels en Niek Wolfs waren deze zaterdag van de partij om mee te helpen en hadden de vrijdagavond al geholpen met het bakken van de kniepertjes! Allemaal nog bedankt voor jullie inzet!

Zaterdag 22 december hebben we Kerst gevierd, waarbij ds. Noorlander een korte overdenking heeft gehouden. Aansluitend was er een broodmaaltijd.

Verder zullen de jongeren van de jeugdclub binnenkort bij u langs komen voor
een gift.

We hopen in het nieuwe jaar op zaterdag 12 januari weer te starten met de clubavonden. Tenslotte alvast om te noteren: Het jaarfeest wordt gehouden op vrijdag 29 maart in d’ Ekkelkaamp.

Namens de leiding,
Jan Hidde Wilzing