Zendingscommissie07.11.2018

Op woensdagavond 17 oktober jl., mochten we naar de zendingsverhalen van Jonathan en Heleen Wolters - ten Seldam luisteren. Het was een interactieve avond waarbij er gebruik werd gemaakt van een quiz. Het waren interessante en leerzame cultuurvragen.

Vervolgens konden we kijken naar een film  die ze hadden gemaakt  m.b.v. hun mobiele telefoon. Op deze manier kregen we een kleine indruk van hun leven en werkzaamheden in Cambodja. Indien u niet bent geweest deze avond en u wilt een indruk van Jonathan en Heleen krijgen, dan kunt u kijken op de website www.familywolters.nl.
Ondanks dat de meeste Cambodjanen het Boeddhisme  aanhangen zijn we dankbaar dat het Christendom daar steeds meer zijn intrede mag doen.     
Als je werkzaamheden zo bemoedigd en gezegend mogen worden, dan word je daar als toehoorder op zo’n zendingsavond klein en stil van.

Als slot zou ik u de vraag willen stellen of u voor alle zendelingen en hun werkzaamheden wilt bidden, waardoor het evangelie wereldwijd verkondigd en gezegend mag worden.