St. Hulp Tsjernobylkinderen08.10.2018

Mussel- Onstwedde


Beste mensen,
De werkgroep Tsjernobylkinderen Mussel-Onstwedde is druk bezig met de voorbereidingen voor de komst van een nieuwe groep kinderen uit Wit-Rusland.

Wij hebben de afgelopen de 8 projecten, dat er kinderen bij ons te gast waren, als zeer goede projecten ervaren. We willen daarom blijven doorgaan.
Bovendien zijn de gevolgen van de kernramp in Tsjernobyl in 1986 nog lang niet voorbij. De mensen die in Wit-Rusland wonen ondervinden nog dagelijks de gevolgen van de ramp.

Wij zien het ook als een opdracht, die de Heere God ons heeft gegeven om onze medemensen, die het zoveel minder hebben dan wij, te helpen. Bovendien willen we graag in de periode dat de kinderen hier zijn, hen in aanraking brengen met het evangelie van onze Heere Jezus.

Het is de bedoeling dat er weer een nieuwe groep kinderen met juffen en een tolk komt van 9 maart 2019 t/m 22 april 2019.
Wij zijn daarom op zoek naar gastgezinnen in Onstwedde, Alteveer, Mussel en Vledderveen e.o., die kerkelijk meelevend zijn en één of twee van deze kinderen of een juf, gedurende  twee maanden in hun gezin willen ontvangen. Voelt u hier iets voor, dan kunt u zich aanmelden bij:
Aly Fennema T (0599)454883, e-mail of bij Albertine Migchels T (0599)333336, e-mail.

Wilt u hierover meer informatie, dan kunt u ook contact opnemen met bovenstaande personen.
De werkgroep zal zo nodig, een keuze maken uit de aangemelde gezinnen. Een paar maanden voor de komst van de kinderen zal er een informatieavond voor alle aangemelde gezinnen worden gehouden.

Stichting Hulp Tsjernobylkinderen Mussel-Onstwedde
www.tsjernobylkinderenmusselonstwedde.nl