Dorcas Voedselactie25.09.2015

De Dorcas Voedselactie in de week van 1 t/m 7 november staat weer voor deur. Er worden voedselpakketten ingezameld voor de armen in met name Oost-Europa en Afrika. Op zondag 1 november worden voor de morgendienst voedsellijsten uitgedeeld door enkele leden van de zondagsschool.  Op deze lijst staan produkten die gekocht kunnen worden voor deze voedselactie.

Wanneer mag u de producten inleveren? Op dankdag 4 november vanaf één uur voor de aanvang van de dienst. ’s Middags vanaf 13.30 en ’s avonds vanaf 18.30 uur in d’Ekkelkaamp. Wilt u er rekening mee houden dat u dit niet op het laatste moment doet?

Er zijn enkele vrijwilligers in d’Ekkelkaamp aanwezig, die de producten van u in ontvangst nemen. Deze vrijwilligers willen ook graag naar de dienst. De kosten van het transport van de dozen bedragen € 5,00 per doos. Mogen we u vragen om een vergoeding in de transportkosten? We hopen dat u deze voedselactie van harte ondersteunt door met dankdag in actie te komen voor de allerarmsten.

Daarnaast is op zaterdag 7 november de voedselactie bij de COOP waardoor iedereen in de gelegenheid is om producten in te leveren. Van de drie kerken van ons dorp zijn een aantal jeugdleden en volwassenen die dag in de COOP aanwezig.