Jeugdclub 12 - 1608.05.2018

Het clubseizoen is inmiddels afgelopen en we kunnen met z’n allen terugkijken op een goed verlopen winterseizoen.

Zaterdag 3 maart is Reina Timmer nog bij ons geweest om iets te vertellen over haar activiteiten bij Stichting Bootvluchteling. Haar verhaal en presentatie over de bootvluchtelingen die aankomen op het Griekse eiland Lesbos maakte veel indruk.

Vrijdag 23 maart hebben we het seizoen afgesloten met het jaarfeest in d’ Ekkelkaamp. Het thema van het jaarfeest was ‘Hollywood’. De verschillende groepen hadden zich de afgelopen weken verdiept in het thema en zo werd er een reclamespot opgevoerd, was er een film gemaakt waarbij een misdaad werd opgelost, deden gemeenteleden mee met een quiz waarbij de intro’s van bekende series moesten worden geraden en werd er gezongen en gedanst op filmmuziek.
De oudste groep voerde het toneelstuk ‘Ja hoor, u bent goedgekeurd!’ op.

Deze avond namen er vier leden afscheid: Ruben Sterenborg, Geline Verweij, Edward van de Meent en Alyta Heun. Ze kregen een dagboekje uitgereikt. We hopen dat de 16+ club jullie volgend seizoen mag begroeten als nieuwe leden.
Ook namen we afscheid van twee leidinggevenden, Anton Wesseling en Henny Nonkes, We willen jullie bedanken voor alle inzet de afgelopen jaren bij de jeugdclub. Inmiddels zijn beide vacatures alweer ingevuld: Gerben Huiting en Gert Sterenborg komen de gelederen versterken.

Er staat nog één activiteit op het programma: het clubkamp. Dit jaar gaan we van 30 april tot en met 2 mei naar "De Kwartjesberg" in Drouwenerzand. Bijna alle leden hebben zich hiervoor opgegeven.

Namens de leiding,
Jan Hidde Wilzing