Jeugdclub 16+03.04.2018

Beste Gemeenteleden,
Als u dit leest zit ons clubseizoen er alweer op. We hebben veel leuke clubavonden met elkaar gehad waar gemiddeld zo’n tien leden per avond aanwezig waren. In maart zijn de leden die dit jaar afscheid nemen van de jeugdclub 12-16 een avond op bezoek geweest. Het was een gezellige avond en we hopen ze te verwelkomen bij de start van het nieuwe seizoen.

In het weekend van 20 april sluiten we het seizoen gezamenlijk af met een clubkamp in Noardburgum (Fr). Dit seizoen is het laatste seizoen van ons langst zittende lid Wim Orsel. Na 8 jaar stop hij er mee. Vanaf deze plek wil ik Wim bedanken voor zijn betrokkenheid als lid en penningmeesterschap bij onze club. We gaan z’n inbreng, betogen en uiteraard de inmiddels beruchte geschiedenisbingo missen.

De afgelopen maand zijn de leden bij u langs geweest met de begunstigerboekjes. Hierbij wil ik u namens de jeugdclub hartelijk danken voor uw bijdrage. Mede dankzij uw bijdrage kan het jeugdwerk z’n doorgang vinden!

Tot slot, in  de maand mei zal er door onze jeugdclubs gezamenlijk een lege flessen actie worden gehouden ten behoeve van het diaconale jaarproject van de HGJB. Mogelijk kunt u hier vast rekening mee houden door uw statiegeld producten op te sparen.

Een hartelijke groet namens de jeugdclub, Gerard Schaap