Nieuwsbrief zondag 18 maart 17.03.2018

's Middags afsluiting winterwerk m.m.v. Rejoice uit Stadskanaal. Na afloop van de middagdienst is er koffie, thee of fris in d’Ekkelkaamp met een high-tea.
Zou jij/u ons meewillen helpen door enkele lekkernijen hiervoor te maken? Graag doorgeven aan Henny Nonkes, per e-mail of M 06-11090617 zodat wij enig idee hebben wat we kunnen verwachten.
Zondag 25 maart is er tijdens de middagdienst ook kinderoppas in d’Ekkelkaamp.    
     Voor pastorale ondersteuning kunt u contact opnemen met de scriba 06-21522096.   
                        
Kopij voor het kerkblad van april kunt u tot uiterlijk woensdag 21 maart inleveren bij de scriba, en bij voorkeur per e-mail. Jeugdclub 12–  16
Het seizoen zit er al weer bijna op. De afgelopen weken zijn we bezig geweest met de  voorbereidingen voor het jaarfeest. Het jaarfeest wordt gehouden op vrijdag 23 maart en begint om 19.30 uur. Het thema is ‘Hollywood’. Iedereen is uiteraard van harte  welkom. Denkt u nog even aan het meenemen van een prijsje voor de verloting?
Aan het einde van het seizoen nemen we afscheid van twee clubleiders: Anton Wesseling  en Henny Nonkes. Ze zijn vele jaren betrokken geweest bij het jeugdwerk.
Bedankt voor al het werk wat jullie als leid(st)er en als voorzitter en secretaresse voor de jeugdclub 12-16 hebben gedaan!
   
Inmiddels is Gerben Huiting ‘aangetrokken’ als nieuwe clubleider en hebben we nu nog één vacature. We hopen dat we nog voor het einde van het seizoen ook deze vacature kunnen invullen.
   
Het clubkamp wordt dit jaar gehouden op maandag 30 april, dinsdag 1 mei en woensdag 2 mei. We hopen dat iedereen dan meegaat.
   
Namens de leiding van de 12-16 club,
Jan Hidde Wilzing