Nieuwsbrief zondag 11 maart10.03.2018

Zondag 18 maart wordt in de morgendienst de viering van het Heilig Avondmaal gehouden en de avondmaalscollecte is dan bestemd voor Stichting Gave.
In de middagdienst is er de dankzegging voor het Heilig Avondmaal.
Zondag 18 maart wordt de tweede collecte toegevoegd aan de bidstondcollecte.
  
In verband met biddag zullen er deze week geen catechisaties gegeven worden met uitzondering van de vervolgcatechese. We hopen de kinderen en de jongeren in de middag- of de avonddienst te kunnen verwelkomen.
    
Jeugdclub 12 – 16
Het seizoen zit er al weer bijna op. De afgelopen weken zijn we bezig geweest met de voorbereidingen voor het jaarfeest. Het jaarfeest wordt gehouden op vrijdag 23 maart en begint om 19.30 uur. Het thema is ‘Hollywood’. Iedereen is uiteraard van harte welkom. Denkt u nog even aan het meenemen van een prijsje voor de verloting?
   
Zaterdag 3 maart komt Reina Timmer bij ons langs om iets te vertellen over haar werk bij Stichting Bootvluchteling. In januari hebben leiding en leden het concert bijgewoond van Hanne de Vries in d’ Ekkelkaamp.

Aan het einde van het seizoen nemen we afscheid van twee clubleiders: Anton Wesseling en Henny Nonkes. Ze zijn vele jaren betrokken geweest bij het jeugdwerk.
Bedankt voor al het werk dat jullie als leid(st)er en als voorzitter en secretaresse voor de jeugdclub 12-16 hebben gedaan!
Inmiddels is Gerben Huiting ‘aangetrokken’ als nieuwe clubleider en hebben we nu nog één vacature. We hopen dat we nog voor het einde van het seizoen ook deze vacature kunnen invullen.
   
Het clubkamp wordt dit jaar gehouden op maandag 30 april, dinsdag 1 mei en woensdag 2 mei. We hopen dat iedereen dan meegaat.
Namens de leiding van de 12-16 club,
Jan Hidde Wilzing

Voor pastorale ondersteuning kunt u contact opnemen met de scriba. M 06-21522096