Startweekendcommissie08.11.2017

Wij willen iedereen heel hartelijk bedanken voor zijn of haar bijdrage tijdens het startweekend. We kunnen terug kijken op een geslaagd weekend. We hebben het erg getroffen met het weer, daar zijn we dankbaar voor. Dit gaf het gebeuren een zonnig geheel.

Met name willen we de mensen bedanken die vrijdagavond beschikbaar waren voor de whatsapptocht, om de groepjes  te ontvangen. Daarnaast ook de mensen die op “post” stonden bij de fietstocht en de hulp bij de spelletjes voor de kinderen, de bakkers bij de BBQ en natuurlijk onze taartbakkers. Ook zijn we heel blij, dat Genesis bereid was op het laatste moment in te vallen voor Rejoice, die helaas moest afzeggen wegens ziekte. Jullie hadden niet veel tijd om je voor te bereiden maar het was top! Ook willen we Geertje en Geert-Aike bedanken voor hun inzet.

Op www.hervormdonstwedde.nl staan foto’s om nog even na te genieten van dit weekend.

De slotzondag is D.V. 25 maart 2018. Zet het vast in uw agenda.

Het thema van het startweekend was “Open je ogen”, n.a.v. de genezing van de blinde man mochten we inzien dat je ziende blind kunt zijn. Blind voor Gods goedheid, blind voor de mensen om ons heen. God vraagt van ons dat we omzien naar elkaar. Laten we dat doen ook deze wintermaanden.