Jeugdclub 16+01.06.2017

Normaal gesproken verschijnt in deze maanden geen bericht meer van de jeugdclub in het kerkblad, maar we willen u toch nog op de hoogte brengen van de activiteiten die de jeugdclub de afgelopen tijd nog heeft georganiseerd.

Op 28 april stond het ouderendiner gepland. Ongeveer 20 ouderen, de clubleden en de leiding hebben genoten van een stamppotbuffet. Zowel de ouderen als de clubleden waren erg enthousiast over het ouderendiner. We kijken dus terug op een zeer geslaagde avond.

Angela Moed werd tijdens deze avond bedankt voor haar werk als clubleidster. Volgend seizoen volgt Annelyn Wubs haar op als leidster.

Op het moment van schrijven staat komende week nog het jaarlijkse clubuitje op de planning. We gaan samen karten in Nieuw-Weerdinge en vervolgens samen uit eten om het clubseizoen echt af te sluiten.

We hopen in september weer een nieuw seizoen te beginnen als jeugdclub 16+. Dat willen we natuurlijk het liefste doen met een zo groot mogelijke groep. Dus nogmaals de oproep aan de jeugd die afgelopen jaar de jeugdclub 12-16 heeft verlaten: kom naar de 16+!
Op de clubavonden discussiëren we over verschillende onderwerpen en ontstaan er fijne gesprekken. Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid. Wij als 16+ club hopen jullie te ontmoeten in september!
Namens de jongeren 16+,
Lizanne Trenning