Jeugdclub 12 - 16 jaar09.05.2017

Op het moment van schrijven hebben we net ons clubseizoen 2016/2017 afgesloten met een 3 daagse kamp.

Op vrijdag 24 maart hebben we ons jaarfeest gehouden. We mogen dankbaar terug kijken op deze geslaagde avond. De zaal was goed gevuld en de leden hebben alle aanwezigen een gevarieerd programma voorgeschoteld.
Deze avond hebben we afscheid genomen van onze oudste leden. Ze kregen een Bijbels dagboek mee en worden van harte uitgenodigd om de 16+ club te bezoeken in het nieuwe seizoen.

Op maandag 24 april zijn we met 39 jongeren op de fiets vertrokken naar kampeerboerderij Twee Hek in Westdorp. Ook dit jaar was Koos Potze weer van de partij om zijn culinaire kunsten aan de jeugd te vertonen. Nadat iedereen was geïnstalleerd was de 1e warme maaltijd een feit.
's Avonds hebben we een Bijbelstudie gehad naar aanleiding van Lucas 7 vers 18-23  over: Twijfels is het allemaal wel waar? 
Hierna was er nog een  portofoonspel.
Dinsdagmorgen vertrokken we per fiets naar Borger om daar via logo's diverse bedrijven te zoeken in het centrum. ‘s Middags hadden we een 5-kamp. De bubble balls zorgden voor hilarische momenten. 's Avonds gingen we weer op de fiets naar Borger om te gaan bowlen.
Woensdag tegen tien uur waren alle koffers gepakt en de slaapzalen weer schoon en fietsten we met  een stralend zonnetje richting Onstwedde. Er werd gepauzeerd bij camping de Sikkenberg voor een patatje met frikadel of kroket. Om half twee was iedereen weer  herenigd met zijn/haar familie en konden we terug krijgen op een geslaagd kamp.

We hebben nu een zomerstop wat betreft de clubavonden, maar de evaluaties van het afgelopen seizoen en voorbereidingen voor het komende seizoen houden ons als leiding de komende tijd weer bezig.

We wensen een ieder een fijne zomer toe.
Aart-Jan, Anton,  Evelien, Henny, Jan Hidde, Janitha en Zwaantje