Jeugdclub 16+02.03.2017

De afgelopen maand hebben we weer een aantal interessante clubavonden meegemaakt. De lokale afdeling van het CDA heeft een avond verzorgd over christelijke gemeentepolitiek en uitleg gegeven over de afwegingen rondom besluitvorming.
Namens de kerkenraad zijn Harrie en Gert op bezoek geweest, tijdens deze avond hebben we gesproken over jongeren en ouderen in de gemeente.
Ds. Viergever is op bezoek geweest, samen met hem hebben we een gezellig avond gehad.

Op zaterdagavond 25-2 zijn we met een aantal clubleden op bezoek geweest bij oudste groep van de 12-16. Daar hebben we uitleg mogen gegeven over onze clubavonden. Hopelijk kunnen we de leden die dit jaar afscheid nemen van de 12-16 in september verwelkomen bij de 16+.

Inmiddels zijn we bij u aan de deur geweest met de begunstigersboekjes. Helaas is het ons niet altijd gelukt om iedereen thuis aan te treffen. Mocht u een van de gemeenteleden zijn waar we, waarschijnlijk, voor een dichte deur gestaan hebben, dan willen we u graag de mogelijkheid bieden om uw financiële bijdrage aan ons over te maken. Dat kan naar IBAN: NL61 RABO 0349000980 o.v.v. bijdrage 2017 t.n.v. NHG jeugdclub 16+. Dankzij uw bijdrage kan het jeugdwerk voortgang vinden.

Namens de Jeugdclub,
Gerard Schaap