Orgelcommissie08.02.2017

In december 2016 organiseerden we een kerstconcert met de Urker MANS formatie. We kijken terug op een fantastisch concert met een groot aantal bezoekers. Fantastisch dat er ook zoveel gemeenteleden aanwezig waren! Ook was er veel belangstelling uit de omgeving voor dit prachtige concert.

We willen Dina Wubs bedanken voor het maken van de mooie (kerst)bloemstukken. Samen met de creaclub is de versiering gemaakt, waar we de banken mee hebben versierd. Het groen hiervoor werd beschikbaar gesteld door Hoveniersbedrijf Volders.

Inmiddels staat er een nieuw concert met de Urker MANS formatie op de planning in de zomer van 2018, namelijk d.v. zaterdagavond 29 september 2018. De Urker MANS formatie geeft in 2018 een reeks zomerconcerten.

Voor 2017 zijn we nog in overleg om een concert te organiseren voor de jeugd. Zodra we hierover meer informatie hebben, maken we dat kenbaar.
In 2017 staat een zomerorgelconcert gepland op zaterdagavond 17 juni om 19.00 uur door Hank Matray. Voor liefhebbers van o.a. Buxtehude en Bach belooft dit een mooi concert te worden. Toegang voor dit concert is gratis (collecte na afloop).