Jeugd 16+06.02.2017

Op moment van schrijven zijn wij, als 16+ club, alweer  een heel eind op weg richting het eind van het seizoen.

Angela heeft jammer genoeg afscheid moeten nemen i.v.m. haar werkzaamheden. Sinds oktober 2010 was Angela leidster bij onze club. Graag willen wij haar bedanken voor haar inzet in al die jaren. Als u dit kerkblad leest hebben wij hopelijk een vervanger gevonden.

Nu het aantal leden gedaald is tot minder dan 10 personen is het voor ons niet mogelijk om een jaarfeest te organiseren. Het instuderen van een toneelstuk en het verzorgen van een avondvullend programma zal, mede doordat leden door de week verder weg studeren en in hun examenjaar zitten, niet haalbaar zijn. Om toch iets van een afsluiting te doen heeft de jeugd voorgesteld om iets voor een bepaalde groep ouderen te organiseren.
Deze activiteit wordt nog voorbereid. 

Wij hopen op voldoende aanwas vanuit de  jeugdclub 12-16 zodat we volgend jaar het jaarfeest weer kunnen organiseren. Toch zijn wij ontzettend blij met de jongeren, die er wel zijn en de clubavonden tot goede, inspirerende, gezellige en leerzame avonden maken.

In de voorjaarsvakantie zullen de leden van de club langskomen met de begunstigerboekjes zodat ook financieel het jeugdwerk door kan gaan.

Namens de 16+ club,  René Jonker