Jeugdclub 12 - 1606.02.2017

Eind december/begin januari zijn onze leden bij u aan de deur geweest met de begunstigerboekjes. Hartelijk dank voor uw gift.
Ook waren we aanwezig op de winterfair. Door kerstversiering te kopen of deel te nemen aan "Schijt je rijk" of blikgooien heeft u er met z'n allen voor gezorgd dat we een mooi bedrag bij elkaar gespaard hebben. Ook hiervoor willen we u bedanken.

Op het moment van schrijven hebben we dit clubseizoen nog twee bijzondere avonden. De eerste is op maandag 30  januari. Als leiding hebben we alle clubleiding van de omliggende kerken uitgenodigd, om die avond, die door ons georganiseerd wordt, in overleg met de HGJB over Relatiegericht Jeugdwerk na te denken.

Voor de Jeugd hebben we op zaterdag 18 februari de heer A. Clazing uitgenodigd. Hij werkt als begeleider in de gevangenis in Ter Apel. Hij gaat ons vertellen hoe gedetineerden in Ter Apel binnenkomen en hoe hun dagelijks leven er uitziet en hoe het personeel hier tegen aankijkt. Ook vertelt hij iets over verschillende geloven in de gevangenis en hoe ze daar mee omgaan.

Verder zijn we natuurlijk heel druk bezig met de voorbereidingen voor ons jaarfeest. Dit hopen we D.V. te houden op vrijdag 24 maart.  Het thema dit jaar is Zwart/Wit. Wat dit inhoudt??? Laat u verrassen. De avond begint om 19.30 uur.

Namens de leiding: Anton, Aart-Jan, Evelien, Jan Hidde, Janitha, Zwaantje en Henny