Jeugdclub "Obadja"05.07.2024

Als afsluiter van het clubseizoen mochten we 7, 8 en 9 juni op clubkamp. We zijn met de auto naar kampeerboerderij ‘de Riegheide’ in Schoonoord geweest. Op vrijdagavond hebben we het douanespel gedaan, georganiseerd door jeugdclub 16+. Hierbij moesten de jeugdleden het waardevolle geld naar de plek van bestemming brengen zonder getikt te worden door de douane. Hartelijk dank jeugdclub 16+ voor de organisatie van deze geslaagde avond.

Op zaterdag zijn we naar attractiepark ‘Drouwenerzand’ geweest in Drouwen. ‘s Avonds hebben we bij het kampvuur gezeten en hebben we tot slot een dropping gedaan.

Zondagochtend hadden we een kampdienst met als thema: ‘Keuzes maken’. Na de dienst hebben we gevolleybald. En na een heerlijke maaltijd bereid door Koos hebben we de tassen ingepakt en alles opgeruimd.
Tot slot hebben we nog een spelletje ‘Levend Stratego’ in het bos gespeeld. Zondagmiddag rond vier uur waren we terug in Onstwedde. We kijken terug op een zeer geslaagd en gezellig clubweekend!

Als clubleiding wensen we iedereen een goede zomer en hopen we in september weer te mogen starten met een nieuw clubseizoen.
Leiding jeugdclub 12-16