Zondagsschool "De Goede Herder"03.09.2024

Voor je het weet is de vakantieperiode weer voorbij en mogen de kinderen weer naar school. Vrij snel daarna is het moment daar dat ook de zondagsschool weer gaat beginnen! Dit jaar zal de eerste keer op zondag 15 september zijn. We starten om 11.00 uur. De leiding is er in ieder geval alweer klaar voor om samen met de kinderen te praten over de Bijbel, van elkaar te leren over Gods Woord en te zingen. Iedere maand staat er een lied centraal. We hopen dat de liederen thuis ook flink worden geoefend.

Na het afgelopen seizoen hebben we afscheid genomen van Arnold Wubs als leiding van de zondagsschool. Zijn plaats wordt dit seizoen ingenomen door Anton Wesseling waardoor het team van leiding weer compleet is. De groepen zullen – zoals we gewend zijn – vaste leiding hebben:
Groep A: Dineke Clazing & Lizanne Trenning
Groep B: Marijke Venema & Marchien Wilzing
Groep C: Zwaantje Brugge & Gerwin de Wijk
Groep D: Marieke Wolfs & Anton Wesseling.
Alle kinderen van de basisschoolleeftijd zijn van harte welkom op de zondagsschool. Een keer een kijkje komen nemen is natuurlijk ook altijd mogelijk. We zien jullie graag weer op zondag 15 september om 11.00 uur. De week er na is er – vanwege de viering van het Heilig Avondmaal – geen zondagsschool.

Een vriendelijke groet van de leiding: Dineke, Lizanne, Marchien, Marieke, Marijke, Zwaantje, Anton en Gerwin.