Startweekend05.07.2024

D.V. vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 september vindt het startweekend plaats. In dit weekend zijn verschillende leuke activiteiten gepland. Het thema van het startweekend is: ‘Dat je groeien mag.’

Vrijdag 13 september
I.v.m. verschillende data van de startweekenden van de Gereformeerde- en Christelijk Gereformeerde Kerk, wordt op vrijdagavond 13 september een activiteit georganiseerd bij de Gereformeerde Kerk aan de Dorpsstraat. Dit is een week later dan het reguliere startweekend van de Hervormde Kerk. Informatie over deze activiteit zal aangekondigd worden in de nieuwsbrief.

Zaterdag 7 september
70+ spelletjesochtend
Op de zaterdagochtend is voor de 70+’ers van de gemeente een spelletjesochtend georganiseerd in d’ Ekkelkaamp. Hier zullen diverse spelletjes te doen zijn, zoals: sjoelen, Rummikub en blikgooien. De ochtend zal starten om 10.00 uur en eindigt rond 12.00 uur. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. In de laatste weken van augustus worden de opgavebriefjes bij de 70+’ers van de gemeente rondgebracht. Bent u nog geen 70+, maar wilt u wel meedoen met de spelletjesochtend? U bent van harte welkom! Onderstaande opgavestrook kan ingeleverd worden in de doos bij de uitgang van de kerk (vanaf eind augustus) of op Havenstraat 16. Voor vragen kan gebeld worden naar Allyta Heun: M 06 29 01 73 46. Opgave is verplicht.

Wandel- en fietstocht
Op de zaterdagmiddag staan een wandel- en fietstocht gepland voor jong en oud. Langs de routes zijn bordjes geplaatst met vragen/opdrachten voor volwassenen en vragen/opdrachten voor kinderen. Tussen 14.00 uur en 14.30 uur kan gestart worden vanaf d’ Ekkelkaamp. De wandelroute is +/- 8 kilometer. De fietsroute is +/- 25 kilometer. Tijdens de tocht is een pauzepunt waar een kopje koffie/thee/fris met iets lekkers genuttigd kan worden. Opgave voor de wandel- en fietstocht is niet nodig.

BBQ
Zaterdagavond staat de BBQ op het programma. Deze begint om 17.30 uur. De kosten zijn voor volwassenen €12,50 p.p. en voor kinderen €7,50 p.p. Opgeven kan bij Annet Haneman M 06 10 48 28 12 (mag ook via Whatsapp, vermeld hierbij dat het om de BBQ gaat). Opgeven kan tot uiterlijk maandag 2 september.

Zondag 8 september
De ochtenddienst zal muzikaal ondersteund worden door Josien Bakker. Voorafgaand aan de ochtenddienst kan een taart ingeleverd worden. Na de dienst staat voor iedereen koffie/thee/fris en gebak klaar. De kinderen mogen een plakje cake versieren. Wij vragen u vriendelijk om u van tevoren op te geven als u een taart komt brengen. Mocht u op het laatste moment nog een taart willen bakken, mag dit uiteraard ook. Opgeven kan bij Annet Haneman M 06 10 48 28 12 (mag ook via Whatsapp, vermeld hierbij dat het om de taartbakwedstrijd gaat).
Tijdens het hele weekend staat er een springkussen op bij d’ Ekkelkaamp voor de kinderen. Let op: ouders moeten zelf toezicht houden over hun kinderen.

Opgave 70+ Spelletjesochtend
Naam:…………………………………………………………………………………
Adres:…………………………………………………………………………………
Telefoonnummer:…………………………………………………………………
Aantal personen:………………………………………………………………….
Eventuele dieetwensen of Allergieën: …………………………………….