Vrouwenvereniging "Ruth"19.09.2024

Op 18 september zijn wij als vrouwenvereniging het seizoen weer begonnen. In de jaarvergadering zijn we gestart met een inleidende bijbelstudie op het bijbelboek Ruth. Dit bijbelboek zal dit seizoen centraal staan. Na het doornemen van het financiële jaarverslag en het inhoudelijke jaarverslag hebben we onder het genot van een kop koffie met zelfgemaakte taart met elkaar kunnen bijpraten. Daarna hebben we in een aantal groepjes Bijbel Pictionary gespeeld. Het was een ontspannen en gezellige avond met elkaar. Daar zijn we dankbaar voor.
Op 2 oktober hopen we een begin te maken met de bijbelstudies en op 9 oktober staat een avond gepland waarin we verjaardagskaartjes maken voor onze oudere gemeenteleden.

Wij zijn een groep van ruim 20 vrouwen die ongeveer om de drie weken bij elkaar komen om samen een bijbelstudie te doen vanuit het Vrouw tot Vrouwmagazine van de Hervormde Vrouwenbond. Ook hebben we creatieve avonden (thema, kaartjes maken), soms komt er een spreker om ons mee te nemen in een bepaald onderwerp en we houden samen een kerst- en paasviering.

Lijkt het u/jou leuk om een avond bij te wonen, kom gerust eens langs op een van de avonden. We beginnen om 20.00 uur en eindigen meestal rond 22.00 uur. U/Jij bent van harte welkom!
Heeft u nog vragen dan kun u ook even contact opnemen met een van de bestuursleden.

Met vriendelijke groeten
Eveline, Auwina, Elma, Geessiena, Kelly