Diensten luisteren en kijken

Diensten tijdens de coronaperiode
Tijdens de coronaperiode is het aantal gemeenteleden dat een kerkdienst kan bezoeken gelimiteerd. U kunt alleen deelnemen aan de diensten wanneer u staat ingeschreven bij het reserveringssysteem Kerktijd.nl. U kunt zich hiervoor inschrijven via een inschrijfformulier (zie de link hieronder). Na inschrijving ontvangt u regelmatig een uitnodiging voor de categorie diensten waarvoor u zich heeft inschreven.

Gemeenteleden zonder e-mail adres kunnen, om gebruik te kunnen maken van het reserveringssysteem contact opnemen met diaken Gert Meijer, T (0599) 332666

Registratieformulier Kerktijd.nl

Kijken en/of luisteren
U kunt naar de actuele dienst vanuit de kerk kijken en luisteren óf naar een activiteit vanuit d'Ekkelkaamp luisteren.

Klik eerst op de afbeelding van de kerk (hieronder) en klik daarna op de dienst die u wilt kijken of terug wilt kijken.

Tip: Kijkt u via een tablet of telefoon?
Download op uw tablet of telefoon de app "Kerkdienst gemist" vanuit de App Store (iphone) op Google Play Store (android)