Zondagsschool "De Goede Herder"05.05.2023

Wat is de tijd voorbij gevlogen. Dit jaar een jaar zonder onderbrekingen door corona. Fijn dat we zo samen hebben gezongen, geluisterd naar verhalen uit de bijbel, geknutseld, spellen gedaan over de bijbel en noem maar op…
Op 16 april heeft iedere groep een eigen laatste keer zondagsschool gehad op een andere manier. Groep D verkleedde zich en maakte wenspotjes. In groep C lazen de kinderen een stukje uit de bijbel, dat ze zelf hadden uitgekozen, hebben ze taart gegeten en een uitdeelspel gespeeld. Groep B speelde bingo. Groep A luisterde naar een spiegelverhaal, deed bingo en nam afscheid van Roelianne.

Naast Lizanne Trenning hebben we nu ook een nieuwe leider voor Frank: Gerwin de Wijk. We heten beiden van harte welkom bij de zondagsschool. Frank, hartelijk bedankt voor jouw inzet al die jaren en succes bij de jeugdclub 12-16.
Op 23 april heeft groep D afscheid genomen van de zondagsschool: Daan Brugge, Niek Buist, Thiemen Huiting, Maarten Kruiter, Giel Sterenborg, Isha Volders, Janna Wesseling, Arjan Wolfs en Tessa Wubs. Samen met de andere kinderen en familie/gemeenteleden zaten we in de grote zaal. De kinderen hadden met elkaar een film gemaakt. We luisterden naar een stukje uit de bijbel. De leiding werd nog verrast met een bloempot met een bijbeltekst over groeien, die gevuld was met zaadjes. Aan het eind van dit uur kregen de kinderen een dagboek mee. Ook hebben de mensen in de zaal een wens opgeschreven voor in de wenspotjes. Dominee van den Berg sloot af met het voorbeeld van een mosterdzaadje. Dat de kinderen nu door mogen groeien in het geloof op de club en catechisatie.
Woensdagavond 26 april hebben de groepen C en D nog met elkaar gebowld in Vlagtwedde. Het was een gezellige avond met ter afsluiting een lekker patatje.

We hopen weer te beginnen in september. T.z.t. volgt de datum in het kerkblad. Allemaal een hele fijne zomertijd toegewenst.

Vriendelijke groet, leiding van de zondagsschool: Marieke Wolfs, Zwaantje Brugge, Arnold Wubs, Frank Boels, Marijke Venema, Marchien Wilzing, Dineke Clazing, Gerwin de Wijk, Lizanne Trenning en Roelianne Wilzing