Jeugdclub 12 - 16 Obadja09.01.2023

We gaan alweer richting de tweede helft van het club-seizoen. Wat hebben we samen veel meegemaakt! Met z'n allen hebben we kniepertjes gebakken, hopelijk hebben ze gesmaakt :). Door de kniepertjesactie kunnen we verder met investeren in ons toekomstige jeugdhonk. Via deze weg bedanken we iedereen die mee herft gebakken of ingrediënten heeft gedoneerd. Met name Boerderij Migchels voor de eieren én Willy en Elma Nobbe voor de vele bestellingen en het daarna grotendeels zelf bakken daarvan.

17 december hebben we gezamenlijk het kerstfeest gevierd. We mochten erbij stil staan dat Jezus Christus onze Zaligmaker als mens op aarde is gekomen. We hebben samen gezongen onder begeleiding van een Euphonium. Ook heeft onze dominee ons een indrukwekkend waargebeurd verhaal verteld over een gevangene die door te vertrouwen op God onschuldig is verklaard.

De jeugd zal in de kerstvakantie langs te deuren gaan om een gift te vragen, zodat we de clubavonden en activiteiten kunnen blijven houden.
7 januari is er nog geen club, omdat de avond ervoor (6 januari) de nieuwjaarsvisite toneeluitvoering wordt gehouden. We moedigen de clubleden aan om naar de nieuwjaarsvisite te gaan.

We hopen elkaar weer te ontmoeten op zaterdag 14 januari om 19.00 uur. Zo de Heere wil en wij leven.

De leiding.