Belijdeniscatechisatie01.07.2022

De HEERE heeft bij onze doop gezegd:   ‘Ik ben jouw Vader en jij Mijn kind.’ Om dat mogelijk te maken heeft onze God Zijn enige Zoon voor óns gegeven!
Is Hij het dan niet waard dat wij Zijn Naam openlijk belijden en dat wij Hem trouw en met blijdschap dienen? Dát Hij dat waard is, wil de Heere ons leren verstaan door het geloof en zó wil Hij ons ook leren om Zijn liefde te beantwoorden!
Op de belijdeniscatechisatie denken we in een open sfeer na over onderwerpen als ‘wat is een levend geloof?’, ‘hoe worden ons onze zonden vergeven?’, ‘wat betekent het om ‘kind van God te zijn?’, ‘waarom belijdenis doen?’, ‘wanneer leef je tot Gods eer?’ etc.

Graag nodigen we alle (jong)volwassenen die nog niet in het openbaar belijdenis van het geloof hebben gedaan, maar die tegelijk niet zonder de Heere Jezus kunnen in hun leven, van harte uit om zich aan te melden voor de belijdeniscatechese. In de loop van september zal de belijdeniscatechisatie weer starten. Inmiddels heeft onze dominee één aanmelding ontvangen. En nu luidt er een gezegde, dat zegt: Als er één schaap over de dam is… Wat zou het mooi zijn als er komend winterseizoen opnieuw een mooie groep jongeren en ouderen samen optrekken op weg naar de dag van het belijdenis doen.
Gebruik de komende zomerweken om hier serieus over na te denken en wanneer u/jij  misschien eerst nog graag hierover een gesprek wilt met onze predikant, laat het hem dan weten. Hij is van harte bereid om met u/jou hierover door te spreken.