Zondagsschool "De Goede Herder"10.09.2021

Na een lange winter- en zomerstop mogen we weer starten met de zondagsschool. De eerste keer is op zondag 12 september, de zondag na het startweekend. Alle kinderen vanaf 4 jaar zijn van harte welkom van 11:00 -12:00 uur in d’ Ekkelkaamp. Er zijn vier groepen (A, B, C en D). We werken met de methode Bijbel Basics van het Nederlands Bijbelgenootschap. Zingen doen we uit een zelfgemaakt psalm- en liedboekje met voor elke groep een vast repertoire. We gebruiken het boekje van vorig jaar, omdat we al in december moesten stoppen met de zondagsschool. Elke maand staat er één lied of psalm centraal. We hopen dat u dat lied thuis met de kinderen wilt oefenen, zodat we het samen kunnen zingen op de zondagsschool. Naast het zingen van psalmen/liedjes en luisteren naar een Bijbelverhaal, doen we ook een verwerking: een spel, een quiz of we knutselen iets. Nodig gerust jullie vriendjes of vriendinnetjes uit om mee te gaan. Iedereen is van harte welkom.
Op 26 september is het avondmaal, dan is er geen zondagsschool.

We hopen jullie eerst allemaal te zien met jullie ouders, buren, familie of vriendjes/vriendinnetjes bij het startweekend op 4 en 5 september. Op zaterdag kun je meedoen aan een fietstocht van 27 km met twee tussenstops. Start is van 13:00 – 15:00 uur. Vanaf 17:00 uur wordt er een GPS-tocht met opdrachten georganiseerd. Je kunt starten tussen 17:00 – 19:00 uur. Het volledige programma staat op de nieuwsbrief en op de website van de kerk.

Met vriendelijke groet,
Marieke Wolfs, Zwaantje  Brugge, Frank Boels, Arnold Wubs, Marijke Venema, Marchien Wilzing, Dineke Clazing en Roelianne Wilzing