Programma startweekend 21/2221.08.2021

Start winterwerk ‘Geloven is doen’.

Dit thema zal zondag 5 september in de middagdienst, waarin dominee G. van de Berg voor gaat, centraal staan. Muziekgroep Genesis zal hun medewerking verlenen aan deze dienst. Na de dienst is er gelegenheid om samen op het kerkplein na te praten over de dienst onder het genot van een kopje koffie/thee of fris.

Voor zaterdag 4 september zijn er 2 activiteiten gepland. S’ ochtends willen we alle gemeenteleden van 75 jaar en ouder ‘verrassen’ met een ontbijtje. Deze zal tussen 8.30-9.00 uur worden bezorgd.

Voor dieetwensen (doorgeven vóór 28 augustus) en informatie over het ontbijt kunt u contact opnemen met Ingrid Sterenborg (ook als u liever geen ontbijtje wenst te ontvangen) via mail of telefoonnummer 06-25014936.
De ontbijtjes worden corona-proof klaargemaakt en bezorgd.
 
Voor de middag is er een fietstocht van ongeveer 27 km uitgezet voor alle leeftijden. Starten kan tussen 13:00-15:00, er zullen 2 tussenstops zijn waar u/jij een pakje frisdrank en iets lekkers krijgt aangeboden. We hopen op veel deelname bij de fietstocht, er kan individueel of in groeps- of gezinsverband worden gefietst.

Vanaf 16:00 uur zijn er voor € 1,50 broodjes hamburger te verkrijgen bij d’Ekkelkaamp.

Vanaf 17:00 uur is er voor jong en oud een GPS-tocht georganiseerd. Tussen 17:00 en 19:00 kan er gestart worden. Er zijn dan op verschillende locaties in het dorp opdrachten verstopt. Deze locaties moeten gezocht worden aan de hand van de ontvangen GPS-coördinaten. (Denk aan een opgeladen telefoon). 
Deelname kan individueel maar ook in groeps- of gezinsverband.